Nu pot lucra pe sunet de bormasina

Date September 29th, 2008 (08:11)

Pot lucra pe cel mai rock rock din lume, pe cel mai adanc bass, chiar si pe sunetul prietenei mele cand vorbeste la telefon. Chiar prefer sa am un sunet in jur, nu imi place linistea.

Insa nu pot lucra pe sunet de bormasina, pur si simplu imi taie ideia de la radacina. Cum aud acest sunet, las totul si fac alteva.

Nimic nu ma enerveaza mai tare decat sa fiu intrerupt cand sunt pe val cu o idee.

Multitasking si sunetul de bormasina nu se impaca.

Ei bine, e timpul sa iau o pauza, cel putin pana se mai domoleste zgomotul.

Inca astept ziua in care vecinii nu vor mai avea de remodelat casa.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Nu pot lucra pe sunet de bormasina”

  1. Etherfast spune:

   Stii cum e. Muzica, nu zgomot 🙂

  2. Nicole spune:

   In cazul acesta vei astepta mult si bine , stii cum e, unii vin si altii pleaca … tot timpul se va gasi cate un “nesimtit” care are ceva de reparat la ore nepotrivite …. cel putin asa e la mine in bloc. Nu se mai respecta orele de dupa-amiaza , si nici cele de noapte. Fiecare face ce vrea in casa lui , ca deh e democratie … asta e raspunsul pe care ti-l flutura prin fata vecinul … Dupa mine democratie , inseamna sa faci ceea ce consideri tu ca e bine , in limita bunului simt , si atat timp cat nu-l deranjezi pe cel de langa tine.

  3. nokiafan spune:

   Da si tu muzica mai tare, poate acoperi percutia bormasinii.
   De facut nu ai ce le face, vecinii trebuie sa ramana in “ton cu moda” in fiecare an rotesc tablourile de pe pereti sau mai fac o modificare structurala in bloc 🙂

  4. mim spune:

   Da, eu incerc sa ii inteleg si eu am avut de dat gauri la randul meu, dar ma enerveaza cum instant dispare cheful de treaba si pierd firul ideii.

   Prefer sa iau pauza si sa astept sa ia si el pauza 🙂

  Lasati un comentariu