Valul ce ne poarta pe toti online p1

Date September 3rd, 2008 (17:58)

Ce usor sarim cu totii de la un produs la altul. Fie el produs real (telefon, aparat foto) sau produs virtual – online (browser, serviciu social)

Despre ce se vorbea acum 2 zile ?

Acum doua zile toata lumea vorbea despre iPhone, unii laudau altii injurau dar numai despre el se vorbea. Mii de posturi in blogosfera au aparut in timp record despre acest telefon.

Astazi despre ce se vorbeste?

Despre noul browser Google Chrome. De semenea multi lauda, unii nu, dar din nou toti vorbesc si isi dau cu parerea.. personal nu am mai vazut un singur articol despre iPhone in 24 de ore (poate gresesc)

Despre ce se vorbea inaintea lui iPhone ?

Nu mai tin minte.. multi nu mai tin minte.. dovata ce superficiala este aceasta lume. Cu totii ne lasam purtati de valul noutatilor si chestiilor cool.

La fel este si cu serviciile sociale (twitter, hi5) se vorbeste si se vorbeste despre ele pana in momentul cand apare ceva mai cool si la moda. Singura lor speranta este sa se re-inventeze sau sa se retraga gratios. Singura grija a creatorilor unui asemenea serviciu este scoaterea unui profit cat mai mare in viata relativ scurta a unui site social cladit pe hype.

Voi continua discutia pe acest subiect in alte articole din aceasta serie


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Valul ce ne poarta pe toti online p1”

  1. Valul ce ne poarta pe toti online p2 | iron mim dot com spune:

   […] din partea 1 din aceasta […]

  2. Despre decizii pripite | iron mim - Blog pentru Oameni si Bloguri spune:

   […] totii suntem purtati de valul viitorului, insa este o chestie care ma enerveaza la culme cand o aud. Nu zic sa nu cumparam, insa trebuie sa […]

  Lasati un comentariu