Pentru Korea 100Mbit este mediocru

Date June 19th, 2008 (19:50)

Intr-un studiu efectuat recent sa descoperit ca locuitorii din Korea considera conexiunea medie la internet ca mediocra si nu sunt foarte entuziasmati de performantele ei

Curiozitatea face ca aceasta tara sa aiba cea mai rapida conexiune la internet , media fiind de 100Mbit . Si sa mai punem la calcul ca aceste conexiuni sunt si relativ ieftin parca iti vine sa iti pui cutitul la stomac ..

Pai mai oameni , 100Mbit este mediocru ? daca aveam eu 100Mbit saream in sus de bucurie si afisam un banner mare la balcon (sa planga dusmanii lol)

Asa este cand te inveti cu un anumit standard , pe vremea cand dialup prin romtelecom era “lightning speed” si te bucurai ca tragi un mp3 in 15 minute cum era ?


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Pentru Korea 100Mbit este mediocru”

  1. cel mai misto tip din Romania spune:

   Poate ca ar trebui sa ne mutam in Coreea.De Sud, ca in Nord nu cred ca au calculatoare

  2. mim spune:

   hehe :))

  3. Dead MaSSt3r spune:

   Frumos ar fi si la noi asa o medie 😀 . Dar vezi cum este omul, si cand are cel mai bun net din lume,cred, nu e suficient, vrea mai mult 😕 .

  4. mim spune:

   asa este firea omului , sa vrei sa vrei si niciodata sa nu iti ajunga . Cu netul este si mai adevarat , ajungi sa te obisnuiesti cu anumite viteze si apoi ti se pare absurd cand auzi ca in alte parti lumea “sta pe net” cu 1/10 din viteza ta

  Lasati un comentariu