20% din adolescenti in ipostaze nude pe internet

Date December 13th, 2008 (07:59)

New friends...Daca tot e sa vorbim despre lumea virtuala, am descoperit un studiu interesant. 20 % din adolescenti au publicat poze “intime” pe internet. 1 adolescent din 5 (intre 13 si 19 de ani) are “poze nude” in acest moment online.

Studiul poate fi citit aici

Un detaliu destul de trist in prezentul nostru, expunerea masiva la acea varsta poate lasa urme emotionale adanci.
Cu cat evoluam mai mult ca societate, cu atat individul de rand se degradeaza


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 6 Raspunsuri to “20% din adolescenti in ipostaze nude pe internet”

  1. ELENA spune:

   lipsa de cultura reactioneaza grav in randul adolescntilor….ft adevarat ce ai post

  2. mim spune:

   Sincer am ramas uimit, nu credeam ca ponderea e atat de mare. Chiar si exagerat acel studiu tot iese un numar foarte mare de tineri care urca poze online.

  3. Kesepian spune:

   Şi încă ce poze! E plin netul de prostime juvenilă care-şi etalează cu nonşalanţă părţile nu tocmai interesante cât prostia din capul lor. Şi te mai miri de ce un alt gen de populaţie, râd de ei pe site-uri special dedicate.

   Jumătate sau chiar mai mult din adolescenţi nu ştiu să trimită un email sau să îşi schimbe parola de la email, însă toţi au zeci de poze pe profiluri felurite şi pozele nud…

   Păcat că nu există un cuvânt mai puternic decât degradare umană şi incultură la un loc.

  4. underground spune:

   ei bine eu sunt mai rau, daca n-ar exista astfel de poze , cu ce s-ar mai ocupa siteurile de pitzipoance si cocalari (care si asa sunt prea multe devenint un fel de curent)? si pana la urma priveste partea pozitiva: poze goale!!!!!! :))

  5. mim spune:

   Este un curent legat de pitzipoance si cocalari, curent ce a urmat celui legat de manelisti. Asa suntem noi romanii, ne plac mediocritatile si umorul prostesc in care toti rad de unul si uita sa se uite la ei.

  6. micha lena spune:

   “Este un curent legat de pitzipoance si cocalari, curent ce a urmat celui legat de manelisti. Asa suntem noi romanii, ne plac mediocritatile si umorul prostesc in care toti rad de unul si uita sa se uite la ei”…….AI ZIS UN LUCRU LA INALTIME……TE UITI IN STANGA SI IN DREAPTA DEZASTRU LA CE NIVEL?…VOM TRAI SI VOM VEDEA…..

  Lasati un comentariu