Quake Live – viitorul jocurilor online

Date March 4th, 2009 (16:43)

Am fost purtat de curiozitate pe siteul www.quakelive.com
Eram sceptic la inceput, nu eram convins de viteza promisa si usurinta de a intra intr-un joc prin browser.

Totusi spre bucuria mea toate dubiile au disparut in momentul in care am aruncat o privire asupra siteului. Contul a fost creat in 2 minute, am urmat toti pasii jocului ca un batran jucator de quake destul de ruginit si in 10 minute maxim eram intr-un capture the flag cu alti 8 jucatori.

Acesta este jocul viitorului, omul trebuie sa ajunga in joc foarte repede, nu mai avem timp de instalari de 30 de minute la un joc mare, eu personal nu ma joc insa din cand in cand ma apuca dorul. Nu pot tine un joc pe hdd doar pentru luxul ca o data la 2 luni sa intru in el.

Acesta este motivul pentru care Starcraft este jucat in ziua de astazi: simplitatea.

Omul vrea ceva simplu usor si rapid, nu avem nevoie de minute intregi de configurari doar pentru a porni un joc in multiplayer.

Revenind la quake live, este perfect pentru mine, un om care munceste, relativ plictisit de laptop care doreste sa joace din cand in cand ceva simplu rapid si plin de adrenalina.

Este greu sa ma credeti pe cuvant, tot ce vreau este sa testati


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Quake Live – viitorul jocurilor online”

  1. jocuri online spune:

   Este impresionant numarul de jocuri online aparute. Dar in viitor sigur vor mai aparea si altele. Exista si foarte multe categorii astfel incat nu te poti plictisi prea usor.
   Quake live este foarte intaractiv

  2. TopFilme spune:

   Cu siguranta ar merge un mmorpg si multe alte genuri de jocuri. Daca quake live este primit cu bine de gameri portile pentru aceasta nisa de jocuri se vor deschide larg

  Lasati un comentariu