Razboiul telefoanelor mobile

Date November 24th, 2008 (18:12)

Prevad un viitor in care Microsoft se va lupta cu Google in domeniul telefoanelor mobile. Nu imi place acest trend in lumea IT, intradevar orice companie poate crea un telefon mobil.

Terracotta Army Part 2Oricine poate avea o idee, iar daca are suficienti bani pentru a o finanta in China se face orice. Google a fost primul care a ales calea simpla, un concept nou si unic oferit companiei HTC pentru productie. Daca Microsoft ar alege sa lanseze un telefon mobil cu siguranta nu ar fi productie proprie, toata lumea face outsourcing in Est.

Revenind la subiect, nu imi place aceasta moda de a lansa telefoane mobile doar pentru a acapara piata. O chestie interesanta este cum iPhone se bate cu toata lumea si a creat cred ca cel mai mare hype pentru un telefon mobil iar Nokia continua sa vanda 1 mil de telefoane pe zi.

La fel va fi daca va lansa in viitor Microsoft un telefon. Razboiul va fi intre Google – Microsoft si Apple iar castigatorul va fi tot corporatia Nokia


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Razboiul telefoanelor mobile”

  1. nokiafan spune:

   Asa este, totusi Google G1 are un avantaj asupra iPhone, a fost facut pentru oameni destepti.
   Despre zvonul cum ca Microsoft doreste sa intre pe piata telefoanelor mobile nu stiu ce sa zic, daca pompeaza destul de multi bani vor avea succes.

  2. Kesepian spune:

   Telefon mobil marca Microsoft? :)) Sorry, pe mine mă amuză chiar dacă or să scoată telefonul telefonului…

  Lasati un comentariu