Reclame IN-Game

Date February 28th, 2008 (17:08)

Sony va inaugura in curand platforma de in-game advertising destinata consolei Playstation 3. Platforma este destinata companiilor externe de advertiseing, Sony avand deja propriile sale reclame in Playstation Network si in jocurile ce pot fi downlodate de pe acest serviciu. Double Fusion, IGA si AdScape, companiile care si-au aratat interesul pentru a folosi noua platforma nu vor avea limitari din partea Sony, acestia vor putea negocia direct cu producatorii de jocuri pentru a determina ce reclame vor fi prezente in jocuri si in ce masura vor fi acestea implementate.    ArenaTV

Parerea mea este ca ideea e buna . Buna in contextul in care jocurile pe care ar aparea aceste reclame sa fie gratuit  . Atunci , da mie mi-ar conveni sa vad niste bannere CocaCola , sau MCD stiind ca ma pot “rupe” cu prietenii gratuit online .

Cati adepti ar avea un joc in universul Unreal Tournament  gratuit . Da prietene , imi arati reclame , bannere in joc si in timpii de incarcare , dar ma  lasi sa imi fac de cap .

Am observat ca nu sunt singurul care gandeste asa , multi sunt de parerea ca acesta e viitorul , nu mai dai 50 $ (minim) pe un joc nou aparut , il joci gratuit . In felul acesta noi avem de castigat ( comunitate/ prieteni / distractie ) si procucatorul are de castigat (bani din reclame / popularitate ) . Iti imaginezi cat ar costa o reclama afisata intr-un joc gen World of Warcraft cu minim 8 milioane de jucatori ?


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu