Un mic sfat pentru cei ce for sa faca bani din blogging

Date September 17th, 2008 (07:58)

Un mic sfat pentru cei ce vor sa faca bani din bloguri..

Nu trebuie sa pui 15 bannere pe site. Chiar daca ai 10 surse de venit, nu le pune pe toate pe un blog. Va incarca prea mult si va respinge vizitatorii. De asemenea, tine cont de tema blogului, pozitioneaza reclamele in asa fel incat sa nu deranjeze prea tare. Oamenii vin pe un blog pentru a se informa, pentru a citi ceva NU pentru a fi obligati sa vada zeci de bannere colorate.

De asemenea, un lucru testat, cu cat pui mai multe reclame pe un blog, cu atat sansa ca un vizitator sa o vada (si eventual sa dea click) scade.
Am vazut zeci de bloguri care aveau zeci de bannere (nu neaparat reclame ci bannere catre alte bloguri) care pur si simplu sufocau continutul.
Mie personal nu imi plac siteurile prea incarcate, blogurile unde trebuie sa depun efort sa ajung sa citesc ceva.

Nici nu vreau sa incep discutia despre bannerele animate (flash/etc) care pur si simplu dauneaza laptopului meu. Voi discuta despre acele bannere in alta insemnare

Cu cat faci un site mai complicat cu atat vizitatorul va sta mai putin pe el.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Un mic sfat pentru cei ce for sa faca bani din blogging”

  1. Magic spune:

   corect, un design simplu si curat da mult mai bine la ochi 🙂

  2. mim spune:

   Simplitatea este exact ce multi nu inteleg.. spune si tu nu mai mult te enervezi cand vezi 6 bannere ce se invart si un colt (roll over) care iti buseste o treime din ecran …

  3. eu spune:

   Ca sa nu mai vorbim de faptul ca unii utilizatori au instalat Adblock de pe Firefox si dupa ce dispar TOATE reclamele, le ramane ecranul prea gol! :))

  Lasati un comentariu