Folositi aggregatoare

Date September 11th, 2008 (12:08)

Recomand tuturor inscrierea blogurilor in aggregatoare.

De ce?

Deoarece este cea mai usoara si rapida metoda de a fi indexat de motoarele de cautare. Este cea mai usoara metoda de a aduce trafic pe un site. Daca aggregatorul are linkuri valide din punct de vedere SEO (fara no-follow) sunt mari sanse ca PR-ul blogului sa creasca.

Intradevar, in motoarele de cautare sunt mari sanse ca aggregatorul sa fie inaintea blogului pe pagina, de fapt blogul tau poate sa fie pe pagina 2-3 iar agregatorul in primii 3. Tot tu ai de castigat deoarece vizitatorii tot la tine vor ajunge. Cine crede altfel are minte de roman prost, minte care crede ca toata lumea incearca sa il fure.

Nu conteaza ca acel aggregator are 1-2 reclame, traficul tot la tine ajunge pana la urma., iar tot blogul tau este mediatizat

Recomandarea mea este, setati RSS sa fie partial si inscrieti blogul in aggregatoare, veti avea numai de castigat. Nu ma intereseaza ce zic ceilalti incuiati la minte, fiecare cu parerea lui.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Folositi aggregatoare”

  1. Bogdan spune:

   Ok, putem dezvolta un pic? Ca eu aud/citesc prima oara de aggregatoare. Sunt softuri care se instaleaza, plugin-uri? Stiu, as putea sa gugalesc dar prefer o interactiune.

   Si care e diferenta dintre un agregator si un director de bloguri?

   Multam

  2. mim spune:

   Un aggregator de bloguri este un site care aduna content RSS de pe bloguri. Unele iti iau feed-ul automat, la altele trebuie sa te inscrii tu.

   Un exemplu este http://www.blogfest.ro ( sunt inscris cu aproape toate blogurile in limba romana si sunt multumit )
   Atat recomand sa setezi RSS partial sa nu iasa discutii.

  Lasati un comentariu