Spam electoral pe telefon ?

Date November 28th, 2008 (15:28)

Cum de nu am primit reclame electorale pe telefon ?

Tocmai am realizat ca telefonul mobil a ramas singurul obiect neatins de boala electorala, in rest totul musteste de propaganda. Televiziunile nu sunt 100% obiective, ziarele si revistele la fel iar despre radio nu vreau sa vorbesc.

Propaganda electorala este peste tot, de la pliante la elicoptere cu bannere mult prea mici pentru a fi vazute de un om normal, cu bani se poate realiza orice. Ei bine se pare ca virusul nu a atins telefonia mobila, am telefoane pe toare reletele din Romania si nu am primit nici macar un mesaj in care sa fiu convins sa merg la vot.

Oare au considerat politicienii ca o asemenea modalitate nu este eficienta sau companiile de telefonie s-au speriat de posibilitatea pierderii clientilor. Am ajuns atat de sufocati de aceste mizerii incat un mesaj electoral pe un telefon ar fi fost urmat de un abonament anulat in unele cazuri.

Sfarsitul este aproape.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Spam electoral pe telefon ?”

  1. ELENA spune:

   Bravo Mim ,buna observatie! ……..asta ar mai fi lipsit sa apara si pe telefoane mobile…..ca in rest suntem sufocati….dar totusi trebuie sa mergem la vot ca numai asa vom reusi sa diminuam coruptia.
   Pe telefonia fixa ,de exemplu Romtelecom ,m-am trezit bombardata cu telefoane de cand a inceput aceasta “boala electorala” ………cand aud sunind tel.fix,imi zic :…iar o fi cu propaganda electorala ……Da, eu am primit telefoane de genul acesta ,am ramas profund mirata de strategia care o folosesc (Prahova).
   Eu daca merg la vot merg pt. responsabilitatea civica pe care o am eu personal,dar nu imi place sa-mi impuna cineva.

  2. mim spune:

   foarte bun comentariul, asa este trebuie sa mergem la vot. Cu cat presezi mai mult un om sa faca ceva cu atat pari mai disperat. Un om enervat nu va vota din placere, nu va mai gandi la rece situatia. Nu imi place sa mi se spuna ce sa fac, in special cand este vorba de viitorul meu

  3. elena spune:

   PERFECT ADEVARAT 🙂

  Lasati un comentariu