Windows 7 si zecile de vorbareti

Date January 13th, 2009 (16:00)

Chiar din prima zi cand a inceput zvonul despre  dezvoltarea unui nou Windows fanii au inceput sa vorbeasca. Odata cu trecerea timpului si zvonurile s-au inmultit iar odata cu anunturile oficiale totul a explodat

Zeci si sute de siteuri / forumuri / bloguri au aparut peste noapte, toate pline de pareri si opinii despre acest nou sistem de operare. Microsoft are o baza de fani uriasa era si normal sa se intample asa.

Un lucru este interesant, parca deja incep sa ma satur de acest win7 am fost inundat cu poze, filme demonstrative si review-uri incat simt ca il stiu deja. Un mic efect secundar la toata valva din jurul unui nou produs Microsoft.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Windows 7 si zecile de vorbareti”

  1. underground spune:

   windows 7 e doar un vista putin reparat, chiar nu inteleg de ce microsoft trebuie sa-si bata joc de cei care au dat bani pe licenta vista. Vor scoate SP2 pentru vista doar ca o mica gluma cand abea daca sunt 10 modificari in windows 7 cu sporul de viteza cu tot. Ar putea ca ce au pana acum sa-l faca SP2 pentru Vista, sa nu uitam ca Windows XP fara SP1 a fost un mare esec, si dupa SP2 a devenit asa-zisul sistem de operare perfect, dar trebuie sa mai scoata bani si ei , nu?

  2. mim spune:

   Vista a fost un esec financiar, nu a avut vanzarile necesare pentru a ramane pe piata cum a ramas XP la vremea lui. M$ se lauda ca au “scris” windows7 de la 0, ca au reparat toate problemele si nemultumirile oamenilor legate de Vista.

   Lansarea oficiala este departe, cu siguranta Vista va primi cateva SPuri pana atunci. Win 7 se misca foarte bine in versiunea de testare disponibila pe piata, sperantele sunt mari.

  Lasati un comentariu