Bani din Blog? un sfat pentru Adsense

Date August 18th, 2008 (09:08)

Dupa cum stiti cu totii Adsense este un sistem de reclame bazat pe continut.

Un lucru ce scapa foarte multor bloggeri. Adsense ESTE influentat de contentul TAU. Banii castigati sunt direct influentati de relevanta reclamelor pe un content.

Deci daca scrii tampenii pe blog, daca doar alaturi cuvinte pentru a nu te plictisi Adsense nu va servi reclame de calitate pe blogul tau. Gandestete bine la acest lucru, castigurile din acest sistem de reclame sunt influentate de ceea ce scrii tu, nu este nimeni vinovat pentru un tarif de 0.01$ per click decat tu.

Nu conteaza despre ce scrii atat timp cat scrii bine, scrii cu o logica si scrii pentru oameni. Adsense are aceasta calitate, poate determina daca un articol este “bine scris”.

Trebuie sa consideri blogul ca o investitie in timp, daca ai scris 2 articole bune si 10 articole proaste, valoarea per total a blogului din punct de vedere financiar va fi mica. Nu te bucura ca “ti-a iesit” un post, incearca sa mergi pe aceeasi idee, sa te obisnuiesti cu stilul de a scrie corect.

Cu totii invatam, cu totii facem greseli iar acestea niciodata nu vor putea fi elimitate total din universul virtual, dar atat timp cat esti constient de acest lucru si incerci sa devii un om mai eficient mai ordonat si mai disciplinat deja esti mai valoros ca multi din jurul tau.

Reclamele Adsense trebuie aduse pe blogul tau, nu uita tu controlezi ce reclame vor fi afisate iar de aici este doar un pas pana poti controla direct ce bani vor veni din acest sistem


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu