Valul ce ne poarta pe toti online p2

Date September 4th, 2008 (12:51)

Continuare din partea 1 din aceasta serie

Pana la urma totul se invarte in jurul banilor, chiar daca un serviciu/produs este gratuit nu inseamna ca nu aduce bani grei creatorilor. Este si normal este dreptul lor.

Revenind la valul ce ne poarta pe noi prin internet.

Suntem un pic manipulati in achizitionarea/testarea/rularea anumitor produse. Nimeni nu ne obliga si nimeni nu ne manipuleaza, NOI ne manipulam intre noi. Ati observat ce repede s-a propagat google Chrome in blogosfera? Mare parte din “vina” a avut-o twitter si yahoo messenger, de asemenea blogul in sine a purtat vestea si vorbele oamenilor ce au testat acest browser.

Asa functioneaza sistemul, diferite produse sociale propaga informatii, iar la baza stam tot noi oamenii, publicam si facem reclama gratuita fara sa vrem. Daca este sa luam digg, 1/4 din toate articole promovate sunt sau au legatura cu iPhone si accesorii iPhone. Chestii care sunt deja stiute si fumate inca au succes.

Ajung “la putere” tot felul de servicii si produse care nu au nici o justificare logica, nu au nici o utilitate iar lumea o foloseste pe nerasuflate

In ce sa mai ai incredere in ziua de astazi …


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • 1 Raspuns to “Valul ce ne poarta pe toti online p2”

    1. Valul ce ne poarta pe toti online p3 | iron mim dot com spune:

      […] din partea 1 si partea 2 din aceasta […]

    Lasati un comentariu