Teama de primul comentariu

Date September 19th, 2008 (07:23)

De ce se tem vizitatorii unui blog sa fie primii care comenteaza un articol.

Am observat nu numai pe acest blog, ci pe toate blogurile care le citesc. O data ce primul cometariu a fost scris se da drumul la vorba. In special daca primul comentariu este de calitate.

Poate multi nu stiu, dar privilegiul de a fi primul care comenteaza un articol este foarte mare, numele tau (URL-ul) va avea expunere maxima, iar daca scrii ceva inteligent in acel comentariu ai foarte mari sanse ca vizitatorii sa ajunga pe blogul tau.

Stiu, este un fel de teama/jena/nepasare dar nu trebuie sa uiti comentariile pe alte bloguri sunt cea mai eficienta metoda de a crea o retea de prieteni si noi surse de trafic


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 6 Raspunsuri to “Teama de primul comentariu”

  1. Nicole spune:

   Tin sa te contrazic , chiar daca primul comentariu este la obiect si pe deasupra este de calitate ,aceasta nu este o conditie suficienta si necesara sa iti creezi o retea de prieteni . Mai important este ceea ce scrie fiecare pe blogul sau , daca este un blog personal nimeni nu isi mai da interesul sa-l citeasca , am observat ca ies in fata acele bloguri care ofera teme de dezbatut legate de tot ce tine de IT , reclame etc (dar aici nu toti se pricep , eu chiar deloc) , teme sociale , politice . Pot spune ca Blogurile mari s-au transformat intr-un fel de cotidiane on line , lumea nu isi mai petrece timpul in fata TV sau citind ziare , ci intra direct pe blogurile deja cunoscute , ceilalti care nu se pot alinia unui astfel de standard impus , sunt inlaturati … asadar poti sa comentez si primul si bine , daca blogul tau nu corespunde cerintelor , ma indoiesc ca ai trafic .

  2. Kesepian spune:

   De obicei nu îmi place să scriu primul comentariu, dar dacă chiar am ceva de spus şi se întâmplă să fiu primul, comentez, nu-mi e frică.

  3. mim spune:

   @Nicole, Numai respect pentru ce ai scris. Nici nu am ce sa completez ..
   @Kesepian, chiar cunosc oameni care au aceasta jena si chiar daca au ceva de spus pleaca si isi vad de drum…. pacat

  4. Nosfer spune:

   eu zic ca primul comentariu trebuie sa fie acid si nu neaparat la subiect. E adevarat ca apoi deviaza lucrurile pe la comentarii si se apuca “trollii” sa se certe intre ei dar creste activitatea pe blog 🙂

  5. mim spune:

   De multe ori pe posturile ce au peste 20 de comentarii primul sau al doilea comentariu a fost acid. De obicei se ataca ceva, iar masele raspund.
   Buna completare @Nosfer

  6. Motive pentru care vizitatorii nu comenteaza pe un blog | iron mim dot com spune:

   […] multe comentariiLa fel cum un vizitator se gandeste de doua ori inainte sa publice primul comentariu, daca vede prea multe (peste 40-50) sunt mari sanse ca sa nu comenteze de loc. Poate va citi, poate […]

  Lasati un comentariu