Extrem de plictisit

Date December 12th, 2008 (13:49)

Am intrat intr-o perioada unica in viata mea… sunt plictisit.

Nu este o plictiseala obisnuita, ceva ce poate fi dispersata prea usor. Sunt plictisit de absolut tot ….

Sunt plictisit de munca, de biroul la care lucrez, de scaunul pe care stau… plictisit de calculatoare si internet (daca se poate asa ceva)… plictisit de peretii intre care ma aflu acum. Plictisit de oras, de aglomeratie, de liniste, deodata nimic nu ma mai surprinde si toata lumea arata la fel. Randamentul este la pamant iar moralul abia se tine pe linia de plutire.

Orice as face plictiseala nu dispare si simt ca le-am facut pe toate. Peste cateva ore voi iesi afara sa mai scutur din plictiseala aceasta.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Extrem de plictisit”

  1. Kesepian spune:

   Eşti meteo-sensibil? Pe mine mă influenţează foarte uşor vremea nasoală de afară. Însă o porţie bună de râs sau aer face bine 😉

  2. mim spune:

   Nu a fost de la vreme, pur si simplu o perioada in care nu am putut sa scap de plictiseala…. orice as fi facut si oricate persoane ar fi incercat…

  3. ELENA spune:

   cred ca te simti putin obosit……starea de liniste ti-o vei gasi si sa mai faci si altceva care sa-ti faca placere te va ajuta mult:)

  4. PLictisitorul spune:

   Ma nene .. acelas felling il au toti .. si eo la fell …. la mine imi trece cu 2-3 chesti ….. 1 la mana .. cunosc o fata noua senzzati noi mangieri etcuri ca de revelion ma lasa una fara aer vreo 3 ore …. asta e numa una din modalitati bei si bagi linba in gura la una noua care sa iti si placa SI la o petrecere matura dak ma intelegi…. apoi .. cand simti ca si de astea ti-au trecut … bagi o mica supradoza .. de ceva orce … intelegi tu … ceva sati dea energie 😉 sau sa te calmeze vreo 3 ore dupa ce razi vreo 2 …. si faci asta o saptamana .. dupa care o sa iti fie dor de plictseala de dinainte …. ca apoi sa redevi inap[oi doar pt 3 zile .. sa fi capabil sa o iei iara de la capatu cu ce am zis eo .. incearca .. chiar mijto !!!!!

  Lasati un comentariu