Ai grija de aspectul blogului

Date September 25th, 2008 (07:51)

Poate parea cel mai simplu si banal sfat, dar este cel mai usor de ignorat.
Cand creezi un blog nu trebuie sa fii atent doar la prima pagina, ci la Toate zonele din el. In special pagina de cautare este cea mai ignorata.

Recomand cand editati o tema sa tratati fiecare pagina cu seriozitate deoarece nu se stie niciodata unde va ajunge un vizitator si in special locul pe unde va intra un vizitator in blog. Cel mai bine este sa faceti aceasta analiza inainte sa lansati un nou blog, treceti prin toata experienta de a explora, puneti-va in postura unui vizitator si incercati sa priviti cu un ochi obiectiv.

Trebuie sa spun ca am vazut destul de multe bloguri care aratau foarte bine dar cand cautai ceva se strica toata imaginea.
Repet aceste vorbe cat se poate de des deoarece vad foarte multe bloguri care au aceasta problema.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Ai grija de aspectul blogului”

  1. Nicole spune:

   Eu am rugat pe cineva sa-mi faca blogul , initial arata altfel , sub forma unei cale … intre timp , probabil, persoana respectiva si-a sters contul de la Evonet , asa ca “cala’ mea nu am mai avut gazduire … sunt constienta ca am un blog urat , momentan nu am timp sa ma ocup de el , la detaliile expuse de tine nu ma pricep , asa ca nu imi ramane decat sa merg la o firma de web design … sa imi spuna exact care sunt pasii ce trebuie sa-i urmez si cam cat m-ar costa un blog …. de asemenea nu inteleg nimic din tot ce se discuta pe blog de Adsense , SEO , si altele … voi cere consultanta contra cost , dar dilema mea este daca se merita ? Pt. ca daca nu am talent l-a scris , se prea poate sa fie o investitie proasta … tu ce parere ai legat de ceea ce am scris mai sus ?

  2. Kesepian spune:

   Nicole, eu n-aş da bani nimănui ca să-mi spună lucruri ce se găsesc deja pe net. Dacă stai bine cu banii, e ok… dar mai bine îţi faci timp de documentare şi cauţi pe net fiecare chestie care ţi se pare necunoscută… Cât priveşte design-ul blogului, acolo ar trebui să apelezi la cineva care se pricepe, şi să nu te taxeze aşa mult, căci firmele te vor taxa de numa 😀 E părerea mea.

  3. mim spune:

   Are dreptate kesepian, de asemenea in legatura cu aspectul blogului. Sunt pe net sute si mii de teme pentru blogspot, nu trebuie sa ai ceva unic de la inceput.
   La o simpla cautare online vei da peste zeci de siteuri care ofera teme gratuite pentru blogspot, si sunt foarte usor de instalat.

   Daca este decisa sa te tii de blogging merita sa bagi bani in design, dar recomand sa schimbi tema intai si sa pleci de acolo. Gasesti foarte multe sfaturi pe net si despre optimizare si despre SEO, chiar cum sa faci bani prin adsense. Apelezi la servicii de design doar in caz de urgenta.

   Sfaturi gasesti si pe acest blog in categoria 100Metode …

   Ca un sfat recomand sa maresti numarul de posturi de pe prima pagina , nu arata bine cand sidebar este mai lung decat coloana principala.

  4. mim spune:

   Nicole, uite un template pentru blogspot care ar merge de minune pe blogul tau:
   http://www.falconhive.com/2008/09/blogger-template-field-of-dreams.html

  Lasati un comentariu