Instalati o imprimanta intr-o retea locala in Windows Vista

Date March 18th, 2008 (14:49)

Cea mai cunoscuta cale de a instala o imprimanta intr-o retea locala este de a o instala ca un sistem de sine statator in retea , iar apoi pe fiecare computer din retea trebuie instalata legatura catre imprimanta.

Daca nu sunteti siguri ce tip de imprimanta de retea sa instalati, decideti daca doriti:

Folositi o imprimanta wireless. Aceste imprimante folosesc carduri wireless incorporate si se conecteaza la o sursa de current, inafara de retea sau calculatorul d-voastra. Dupa ce porniti imprimanta, trebuie sa cititi manualul pentru a putea seta conxiunea wireless la fiecare calculator din reteaua locala. Optiunile de securitate pentru printarea wireless sunt determinate de tipul fiecarei imprimante.

Conectati imprimanta direct la retea. Pentru a face asta, trebuie sa conectati imprimanta la hub-ul d-voastra de retea sau la router. Cum sa instalati aceste imprimante depinde daca imprimanta si device-ul d-voastra de retea folosesc un Ethernet, universal serial bus (USB), sau alt tip de conexiune. De asemenea, veti avea nevoie sa va documentati asupra informatiilor de instalare sau mijloacele puse la dispozitie de catre producator.

Conectati mai multe imprimante direct la retea. Pentru a face asta, hub-ul sau router-ul d-voastra trebuie sa fie capabil sa suporte mai mult conexiuni de la imprimante.

A instala o imprimanta in retea.

Pentru a afla cum sa instalati o imprimanta la retea, cititi in manualul care a venit cu imprimanta.

Sa va conectati la o imprimanta in retea.

Dupa ce ati instalat o imprimanta in retea, trebuie sa adaugati o conexiune imprimantei pentru fiecare calculator din retea.

 1. Deschideti Printers dand clic pe butonul de Start, clic pe Control Panel, clic pe Hardware and Sound si apoi clic pe Printers.
 2. In toolbar, clic pe Add a printer.
 3. In Add Printer Wizard, selectati Add a network, wireless or Bluetooth printer, si apoi urmariti pasii din wizard.

Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 1 Raspuns to “Instalati o imprimanta intr-o retea locala in Windows Vista”

  1. Cartus Negru Echivalent spune:

   In sfarsit un tutorial in romana pe care pot sa-l inteleg.

  Lasati un comentariu