Sa nu-ti fie rusine cu munca ta

Date August 6th, 2008 (07:20)

Niciodata sa nu te simti vinovat de faptul ca blogul tau iti aduce bani. Am vazut si auzit multa lume spunand ca se simt “aiurea” cand ridica bani de la adsense sau din oricare alta sursa. De ce ?

Este munca ta, blogul tau si daca tu investesti timp in el este normal ca sa primesti ceva inapoi. Nu asculta pe toti acesti ciumeti care comenteaza cum ca ala castiga atat si celalalt castiga atat. Invidia este la putere in specia noastra, nu trebuie sa apleci urechea la tot ce se mananca online.

Fii mandru ca esti printre cei ce au un blog profitabil, nu te ascunde si in nici un caz nu te simti rusinat sau ca nu meriti acesti bani.

De asemenea fii mandru de orice suma scoasa din blogul tau, fie ca este 100$ (minimul adsense) 25$(minimul TTZ Media) sau o mica avere, este a ta castigata de tine.

De asemenea sa nu iti fie rusine cu munca ta, daca este scrisa de tine inseamna ca e originala, are amprenta ta pe ea, este unica. Nu conteaza despre ce ai scris, daca a fost din suflet merita publicata pe blog. Lumea te va critica, este inevitabil dar tu trebuie sa ramai pe pozitie. Daca ai gresit cu ceva recunoaste, dar sa nu dai jos acea insemnare. Parerea mea este ca nimic din ce publici pe un blog nu trebuie sters.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 1 Raspuns to “Sa nu-ti fie rusine cu munca ta”

  1. anna spune:

   Asa este si in lumea reala. Nu conteaza ce faci, sa fii mandru de tine.

   Din munca doar lucruri bune pot sa iasa

  Lasati un comentariu