Blogging de pe telefon ?

Date November 5th, 2008 (09:27)

Un apel la toata blogosfera, de ceva vreme caut si tot caut o aplicatie care sa imi permita sa editez blog direct de pe telefon.

In aceasta lume trebuie sa existe o asemenea aplicatie, refuz sa cred ca nimeni nu a creat o asemenea “unealta” pentru bloggerii inraiti. Platforma Symbian are o baza foarte mare de programatori si minti luminate care creaza aplicatii pentru toti utilizatorii. Eu detin un Nokia E71 si simt zi de zi nevoia de a publica un articol de pe acest device.

Aceasta insemnare nu are nici o valoare informativa, este doar o intrebare, un apel la blogosfera. Poate cineva sa imi arate drumul catre o aplicatie de mobile blogging functionala, pe platforma Symbian si capabila sa publice/editeze articole pe domenii private ?

Nu trebuie sa fie o aplicatie gratuita, doar sa fie

Va multumesc


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Blogging de pe telefon ?”

  1. Sebastian spune:

   Pentru iPhone există WordPress. Gratis.
   Pentru Symbian… Hmm… Nu știu… 😀

  2. mim spune:

   in teorie ar merge sa intru direct in panelul wordpress insa este o risipa de trafic. Trebuie sa fie o aplicatie de mobile blogging pentru Symbian…. caut si tot caut…

  3. Kesepian spune:

   Mim, sunt sigur că este… numai că nu ştim noi (încă!). Eşti un norocos, că o să poţi scrie pe blog direct de pe telefon. Să vezi atunci ce de posturi ai să ai într-o zi! 😉

  Lasati un comentariu