ironmim Articole ajutatoare Bloguri

Date August 5th, 2008 (07:29)

Scriu acest articol pentru a clarifica motivul pentru care scriu aceste mici insemnari ajutatoare pentru posesorii de bloguri.

Toate articolele de pe acest blog sunt creatie proprie, in special insemnarile si sfaturile legate de bloguri(Succes Online) sunt bazate pe experienta de 4 ani care am adunat-o scriind/colaborand pe bloguri externe(multe bloguri care au ajuns de mare succes in US si UK). Blogul ironmim.com este foarte nou dar este blogul meu personal, aici consider eu ca este cel mai potrivit sa public aceste articole ajutatoare.

Daca vi se pare ca unele informatii seamana cu ce este in acest moment pe alte bloguri externe, este si normal. Biblia SEO si caile catre succes nu sunt multe si nu sunt mari descoperiri recente. Se vorbeste foarte intens in lumea blogurilor externe despre cum se pate aduce mai mult trafic pe un blog, cum poti sa castigi mai multi bani pe un blog. Pasii sunt aceeasi tot timpul iar eu imi asum responsabilitatea si proprietatea asupra tuturor articolelor publicate pe acest blog.

Scriu tot ce scriu pentru mine si pentru toate persoanele care doresc sa li se zica pe limba lor ce trebuie sa faca pentru a creste si dezvolta un blog. Tot ce pot sa zic pana acum este ca in RO un blogger cand a ajuns mare nu va dezvalui niciodata secrelete sale. Eu nu sunt mare, dar imi propun sa spart toate miturile acestea si sa dovedesc un lucru.
In Romania se pot face bani din blogging pe cai legale fara fitze si fara a te injosi in scandaluri si intepari zilnice

Nota. Nu uita, lupta pentru ce este al tau si nu lasa pe nimeni sa te tarasca prin noroi. Trebuie sa iti sustii puctul de vedere iar atunci cand ai dreptate nu da inapoi.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu