Cand te saturi de vorbit despre IT

Date November 18th, 2008 (20:01)

Cateodata ajungi sa nu mai suporti conversatii pe tema IT. Esti atat de obosit si stresat in timpul programului incat doresti sa iei o pauza mentala de la tot ce inseamna IT.

And the ground is drinking a slow faucet leakIn pauza de masa vrei sa vorbesti despre natura, istorie, concedii, carti si filme, dar acest “blestem” te urmareste. Cum se face ca de fiecare data te asezi intre oameni care stiu mai putin ca tine despre industria Online, despre servere si hosting, despre lansari si dezastre informatice si despre valoarea banului pe internet. Cum se face ca foarte rar intalnesti persoane care pur si simplu nu sunt interesate de aceasta industrie, persoane rupte total de lumea online, persoane care folosesc internetul pentru a afla mai multe despre pasiunea lor reala (oricare ar fi ea)

A fost o zi nemiloasa si sunt mari sanse ca aceasta sa fi fost cea mai dulce din toata saptamana.

Doresc sa port o discutie logica si productiva pe Orice alt subiect decat IT. Doresc ca mintea mea sa ia o pauza de la acel 0 si 1 infernal. Adevarul este ca tot timpul vor exista oameni care doresc sa invete, iar cand ajung sa cunoasca realizeaza ca defapt cunosc prea putin.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Cand te saturi de vorbit despre IT”

  1. ELENA spune:

   despre servare si hosting,despre lansari si dezastre informatice,despre valoarea banului pe internet,mi-e imi place sa invat notiuni elementare despre asa ceva…..fiindca atunci cand nu le dai atentie ,defapt ai nevoie cel mai mult …….frumos articol…..

  2. Kesepian spune:

   Atunci trebuie să mă consider norocos, căci eu în pauze vorbesc despre cu totul altceva, şi nu IT.

  3. ELENA spune:

   ce are blogul tau KESEPIAN, a luat o pauza 😀

  4. mim spune:

   Esti norocos K 🙂 , ma gandeam cat de interesanta poate fi o conversatie cu o persoana care a batut Romania in lung si in lat. Cate chestii noi despre tara noastra poti afla in cateva ore.

  Lasati un comentariu