Traficul reprezinta oameni reali

Date August 6th, 2008 (07:51)

Este usor sa uitam ca totusi aceste numere din statistici sunt reprezentate de oameni care au venit pe blogul tau. Nu trata traficul blogului ca pe un flux de date pe care dai sau nu dai bani la compania de hosting. Traficul este compus din oameni reali care au ajuns pe blogul tau poate din greseala, poate interesati de ceea ce ai scris, sau oameni care citesc tot ce scrii tu (acesti subscriberi)

Da, o mica parte din acest trafic este compus din “roboti” de indexare care nu trebuie luati in calcul (ei oricum vin nu conteaza ce scrii)

Revenind la cititorii tai, trebuie sa ii tratezi ca pe niste fiinte umane fiecare cu suflet si ideile sale. Cand comenteaza ceva raspunde tot timpul cu parerea ta, trebuie sa scapam de acest mod mecanic de a raspunde, acea impresie ca zici doar de dragul de a fi zis.
Cititorii in general doresc sa te citeasca pentru ceea ce esti, cine esti si ce idei poti emana, deci incearca sa fii cat mai personal pe blog spune ceva despre tine, vorbeste pe un ton mai personal cu “fanii” tai.

Este usor sa neglijam cea mai importanta componenta a unui blog – publicul
Este usor sa uitam de ce scriem, in ziua de astazi din pacate multi au ajuns sa scrie pentru Google, texte cu densitate optima de cuvinte cheie, texte pe anumita tema (de nisa) pentru ca prinde, texte pentru a ajunge mai sus in ranking. Un blog trebuie scris pentru publicul tinta nu pentru un motor de cautare deoarece publicul, cititorii, oamenii te vor duce sus, ei iti vor aduce profitul financiar dorit si ei pot sa te arunce in noroi…


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • 1 Raspuns to “Traficul reprezinta oameni reali”

    1. Turulcsirip - Peyton spune:

      […] : Traficul reprezinta oameni reali – http://ironmim.com/traficul-reprezinta-oameni-reali/ « előző | Peyton — 2008. 08. 06. […]

    Lasati un comentariu