Prietenii online sunt mai buni decat prietenii reali ?

Date September 23rd, 2008 (09:24)

Nu, niciodata nu vor fi la fel de valorosi ca cei reali dar se apropie foarte mult. cand zic reali ma refer la prietenii cu care te intalnesti fata in fata (nu conteaza cat de rar).

Cu totii (majoritatea) avem cel putin un prieten in mediul online care nu l-am vazut niciodata si sunt slabe sanse sa il vedem in viitor. Oameni care sunt in alte tari sau in alte colturi ale acestei tari. Eu cel putin am zeci de asemenea persoane, oameni in care am incredere totala, oameni pe care ma bazez zi de zi. Si nu ma refer doar la colegii cu care lucrez (majoritatea inca nu i-am vazut la fata) ci la prieteni, persoane cu care fac schimburi de favoruri, oameni care ma ajuta si ii ajut in fiecare zi.

Wall Of Peace

Am ajuns sa ma bazez pe unii oameni atat de mult incat nu concep ca a doua zi ei sa nu mai apara (ati patit asa ceva?) si totusi daca analizam situatia, nimic nu ii opreste pe acei oameni sa nu mai intre online…sa lase tot si sa plece in munti. Dar ei revin, in fiecare zi la aceeasi ora.

Ne cunoastem zilele de nastere, aniversarile si numele copiilor, traim impreuna fiecare eveniment vesel-tragic nu conteaza iar asta inseamna mult. Cand iesim ne salutam si ne despartim cu siguranta ca a doua zi fiecare va fi la locul lui din nou

Prietenii adevarati online au un respect pentru semenii lor, majoritatea isi tin promisiunile mai si sunt mai buni ca cei online la acest capitol.

In fiecare zi intalnesc noi oameni si leg noi prietenii, unele se transpun si in realitate (ne intalnim si petrecem timpul impreuna) altele sunt greu de realizat (distanta) dar toate sunt foarte importante si sunt foarte mandru de acest lucru.

Pretuiesc acesti oameni la fel ca cei reali si sper ca intr-o zi sa pot sa ii intalnesc.

Va respect prieteniArticole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 10 Raspunsuri to “Prietenii online sunt mai buni decat prietenii reali ?”

  1. Kesepian spune:

   Cel ce-şi preţuieşte prietenii, va fi şi el preţuit la rândul lui 😉

  2. nokiafan spune:

   Pe bune daca nu in unele cazuri prietenii online sunt mai valorosi ca cei reali. Cel putin din experienta mea …

  3. ELENA spune:

   PRIETENII ONLINE……..BRAVOOO!!!..cat m-am bucurat ca am gasit acest articol……ai atins un subiect exceptional. Ai mare dreptate ,prietenii online stiu sa te asculte, sa te ajute ,iti dau sfaturi unde intampini greutati ,ne ajutam reciproc……si toate astea posibile datorita internetului…….

  4. mim spune:

   Adevarat Elena, am observat ca prietenii Online se poarta mult mai frumos, valoarea adevarata a unui om conteaza mult mai mult in lumea virtuala.

  5. Vasile Grigoras spune:

   Am nevoie de un prieten cu suflet mare dispus sa ma ajute sa demontez abuzurile datorita carora trec prin mari dificultati, astept un semn bun pe adresa de e-mail: vasile50g@yahoo.com
   va multumesc si astept un semn bun

  6. empatic spune:

   de curand mars collection a incasat-o la Judecatoria Constanta
   li s-a anulat contractul de cesiune de creanta pentru calitatea de avocati a asociatilor societatii ; pentru neseriozitatea pretului cesiunii de creanta ;
   in plus li s-a anulat partial actul constitutiv in ce priveste cesiunea de creante ce se valorifica pe raza curtii de apel constanta .
   urmare acestui fapt li s-a mai anulat inca odata contractul de cesiune de creante pentru lipsa in obiectul de activitate a incheierii de contracte de cesiune ce se valorifica pe raza curtii de apel constanta ( principiul specialitatii persoanei juridice )

  7. ionut_TL spune:

   Domnul vasile grigoras ai grija ce acuze aduci la adresa unor sudecatori si mai ales la functiile de conducere.Daca jud andrei te v-a da in judecata pentru acuzele pe care leai adus lui si v-oi avea grija sa afle aces coment pe care l-ai postat nu cred ca vei mai avea bani sa-ti faci nici macar o inmormantare calumea.asa ca ai grija la acuze.apropo stii dumneata ca 2 soti nu au voie sa ocupe functii de conducere la trib si judecatorie????MAREEE PERICOL TEPASTEEE CU ACUZELE ACESTEA PE CARE NU LE AVETI INTEMEIATE.hai noroc si sauzim de bine.

  8. Vasile Grigoras spune:

   Draga Marius,
   te rog mult sterge materialul care se refera la cele doua cazuri din justitie semnate si postate de mine, astept confirmare pe adresa de e-mail vasile50g@yahoo.com
   multumesc frumos,
   cu stima
   Vasile Grigoras

  9. mim spune:

   Draga Vasile Grigoras
   Am sters cele 2 comentarii la cererea ta

   Numai bine

  10. Vasile spune:

   Stimate dl Ionut din Tulcea,
   Eu nu am amenintat pe nimeni, iar daca imi prezint opiniile in ceea ce ma priveste pentru ca mi-au fost incalcate drepturile fundamentale, nu inseamna ca amenint, nu fac altceva decat sa-mi apar un drept. Din cate vad tu ma ameninti si nu ma sperii pt ca nu voi permite nimanui sa ma batjocoreasca, afla daca nu stii ca sunt institutii interne si internationale care vor face lumina in cazurile abuzive, iar cei vinovati vor plati pt faptele lor indiferent cine este cel care a savarsit un abuz pe de o parte, iar pe de cealalta parte cei care fac rau oamenilor vor prmi palme de la bunul Dumnezeu mai inainte sau mai tarziu. Tu cine esti? cum iti permiti sa ameninti in halul acesta? Hai sa fim oameni seriosi si sa fim cinstiti, terminati cu ura, batjocora si cu amenintarile, nu sunteti in jungla, gandestete bine cat de corect si cinstit esti tu inainte de a ameninta??? Te rog sa tii minte ca: NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE!

  Lasati un comentariu