De ce scriu pe blog?

Date August 27th, 2008 (12:40)

 • Scriu pentru mine, scriu pentru a ma maturiza din punct de vedere al scrisului.
 • Scriu pentru a imortaliza gandurile mele si pentru a avea la ce ma uita cand voi fi “batran”
 • Scriu ca sa las ceva in urma, ceva din experienta mea, sa nu fiu uitat.
 • Scriu pentru cei ce arunca un ochi pe acest blog.
 • Scriu pentru a invata.

Acum o mica pauza de la scris deoarece trebuie sa plec la o intalnire serioasa. Voi continua cand ma intorc (poate imi tine cineva pumnii 🙂 )

Cu totii ar trebui sa ne analizam, sa ne gandim de ce scriem, care este adevaratul motiv pentru a nota cate ceva in fiecare zi in acest jurnal online.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “De ce scriu pe blog?”

  1. james crissilv spune:

   … se merita. Chiar daca nu din punct de vedere financiar, dar se merita…
   o zi minunata iti doresc

  2. mim spune:

   Ai dreptate, se merita

  3. Cristi VADUVA spune:

   In primul rand e un mod de interactiune, un mod deshis de a-ti exprima parerile care apoi sunt comentate. E o activitate pe termen lung te maturizeaza te face un om mai deschis, mai prietenos (daca vrei sa fi prietenos – daca adopti postura bloggerului arogand cu siguranta vei deveni si mai arogant).

   Nici din punct de vedere financiar nu e un chin, un domeniu .com e 6-7$/an iar cu hosting de 1-2$/luna ti un blog destul de vizitat. Asadar 20-30$/an – bani ce ii faci si cu 20-30 vizitatori/zi – o medie de 10 centi pe zi – cred ca nu e o mare cheltuiala, plus ca in timp vei ajunge sa castigi mai mult decat cheltui.

  4. mim spune:

   Buna ideea Cristi, daca stai si te gandesti ca intretinerea unui blog (mic/mediu) pe an costa cat o masa la MCD sau KFC (in doi) iti dai seama ca nu este o povara deloc. Chiar daca nu scoti nimic din el direct, tot raman de parere ca se merita

  Lasati un comentariu