Idei proaspete pentru o minte obosita

Date September 22nd, 2008 (07:25)

Cand lucrezi la un site / tema este bine sa faci infuzie de idei noi.
Cu toate ca pleci cu o idee clara in cap si stii deja cam cum ar trebui sa arate, pe drum te poti rataci. O poti lua pe cai care nu sunt tocmai cele mai bune din punct de vedere vizual.

Cu cat stai mai mult cu un design in fata cu atat nu mai poti lua decizii obiective. Eu personal patesc asa cand lucrez la o noua tema de WordPress.
Ajung sa nu imi mai dau seama ce este bine si ce nu. Ajung sa nu mai pot alege culori iar asezarea artificiilor in pagina devine din ce in ce mai dificila.

Ce fac?

Ei bine iau prima persoana care imi ajunge in cale si il pun sa  faca un review la rece al siteului. Il pun sa scrie tot ce ii trece prin cap. Cu cat strangi mai multe pareri cu atat interfata siteului va avea mai mult succes.

Ajung sa trec prin 4-5 versiuni pana ajung la versiunea finala, iar in majoritatea cazurilor versiunea finala este cea mai buna.
Nu uita, cand concepi un site/tema trebuie sa iei in considerare toate parerile.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Idei proaspete pentru o minte obosita”

  1. nokiafan spune:

   Fara interventie in afara nu vei scoate un design ok. Trebuie pareri proaspete de la oameni care nu au legatura cu web-design, trebuie sa iti alegi oameni care seamana cu potentialii vizitatori si sa vezi exact daca le place.

  2. Kesepian spune:

   Păi aşa şi fac. Uneori mai trag cu ochiul la alte template-uri şi din toate chestiile ce-mi plac, fac un tot care să fie frumos 😀

   Ţi-a scăpat ceva în titlu: Când lucrezi… să faceţi.

  3. mim spune:

   Corectat, mersi mult nu am observat.

   Asa este, trebuie sa te orientezi dupa tendinte, insa eu puneam accent pe faptul ca trebuie sa intrebi pe cineva la un moment cum arata acel design (inainte sa il lansezi la apa) trebuie sa primesti parerea unui om care nu a mai vazut pana atunci la ce lucrezi ca sa iti dea o parere obiectiva

  4. nokiafan spune:

   Da, in special trebuie cineva care este “strain”… de exemplu eu o intreb pe prietena mea despre o tema de wordpress (culori – layout) si ea zice tot timpul ca este bine si frumos. pot sa desenez in paint o pata neagra, tot frumos e pt ea.

   Ai nevoie de pareri OBIECTIVE

  Lasati un comentariu