Experienta jocurilor Browser Based

Date May 20th, 2009 (07:04)

Aruncati privirea pe urmatorul scenariu:

 1. Esti la birou, plictisit si obosit de munca, ai nevoie de ceva sa te scoata din monotonie (eventual un nou pretext de a te apropia de colegi)
 2. Descoperi un joc browser-based care la prima vedere ofera multe in schimbul a 10-20 minute petrecute pe zi.
 3. Primele zile decurg perfect, esti scos din monotonie si observi ca esti mai productiv,  te intrebi de ce nu ai incercat acest tip de jocuri mai devreme.
 4. In scurt timp observi ca acele 10-15 minute s-au transformat in 1 ora, nu te deranjeaza poti “fura” incet incet din timpul tau (pauze¬† etc) pentru acele cateva zeci de clicuri.
 5. Dupa maxim 2 saptamani acea ora s-a transformat in 3-4 iar viata profesionala este afectata. Observi ca iti pui alarme pentru anumite evenimente din acel joc, te trezesti noaptea pentru o anumita actiune iar mintea iti fuge din ce in ce mai des la acel joc.
 6. Intr-un sfarsit ajungi sa dai contul unui prieten cu promisiunea ca va schimba parola pentru a nu fi tentat sa revii. Obsesia trebuie sa moara.

De cate ori am trecut noi ca oameni prin acest scenariu ? Eu personal de 3 ori si de fiecare data a decurs exact la fel. Toate jocurile browser based sunt bune in primele zile, scopul lor este sa te scoata din monotonie NU sa iti acapareze timpul.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 1 Raspuns to “Experienta jocurilor Browser Based”

  1. Dezaxata spune:

   ma simt norocoasa…:Pnu sufar de acest sindrom, am renuntat din plictiseala la 5 jocuri de genul…:P

  Lasati un comentariu