Cum sa inveti Perl in 5 secunde

Date April 14th, 2008 (15:15)

Internetul este plin de asemenea locuri unde  poti cumpara cursuri , sau unde te poti abona (daca ai $ ) la aceste miracole in lumea programarii .

 • cum sa inveti Perl in 7 zile
 • cum sa inveti PHP in 20 min
 • cum sa inveti Python in 10 pasi – 10 zile

Sa vin seriosi , mai crede cineva in asa ceva ? Mai crede cineva ca poti fi un programator bun dupa 10 – 20 zile ?  Aceasta arta se invata in ani si ani , se invata din  scrierea a 40000 de programe si aplicatii , dupa zeci si sute de nopti pierdute . Nimeni nu poate afirma ca stie tot ce inseamna PHP sau Perl .

Intradevar dupa 10 – 20 zile poti sa scrii cateva programe simple , dar in nici un caz nu te poti numi programator .

Oricat de aiurea ar fi acele reclame , sunt oameni care dau bani pe asa ceva , oameni care cred ca in 5 zile vor face orice in acel limbaj .  Unele tutoriale sunt bune ,dar majoritatea nu (parerea mea)

Nu uitati , timpul este cea mai mare bogatie a omului si nu trebuie irosita


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Cum sa inveti Perl in 5 secunde”

  1. Saturnianul spune:

   Eu am facut un curs de PHP si MySQL timp de o saptamina cite 6 ore pe zi. Ceea ce am invatat este doar “gramatica” si “ortografia” celor doua. Lucrul e bun pentru ca te ajuta sa privesti un cod PHP si comenzile de MySQL cu alti ochi. Adica nu te mai uiti ca mita-n calendar la un cod, stii sa te descurci in el si sa-i analizezi fraza.

   Dar de invatat PHP mai curge multa apa pe girla si mai am de pierdut multe nopti pina sa pot spune ca stiu sa programez. Asa ca la chestia aia cu PHP in 20 de minute chiar m-a busit risul. In 20 zeci de minute nu inveti nici macar “gramatica” si “ortografia”.

  2. mim spune:

   Bine spui, un cod se invata doar prin folosire. De exemplu faci cursuri, lucrezi la un proiect un timp, ajungi sa te crezi tare pe o anumita nisa. Iei pauza 6 luni, incearca din nou sa scrii cu aceeasi dexteritate/rapiditate. Din nou trebuie o perioada de acomodare si re-invatare a anumitor trickuri.

   O baza solida in coding te ajuta sa te descurci in orice moment si pe orice platforma. Mai greu ca la inceput insa mult mai usor decat cei incepatori

  Lasati un comentariu