Despre decizii pripite

Date November 21st, 2008 (07:49)

De cate ori in viata pana acum ati cumparat un obiect iar dupa 1 luna maxim ati realizat ca nu va trebuia ?

Ei bine de multe ori, de fiecare data cand ne cumparam un gadget nou riscam sa avem acel sentiment de regret. Nu este regula, se intampla sa avem nevoie de acel lucru.

Cu totii suntem purtati de valul viitorului, insa este o chestie care ma enerveaza la culme cand o aud. Nu zic sa nu cumparam, insa trebuie sa fim responsabili.

Nu ma deranjeaza sumele enorme care le dam pe telefoane, calculatoare, laptopuri ceasuri si orice alte obiecte. Nu ma deranjeaza preturile artificial urcate si nici usurinta cu care cheltuim.

Ma deranjeaza atunci cand oamenii incep sa se planga dupa ce au achizitionat un gadget. Motivele sunt infinite, amintim: Totusi nu imi trebuia – Nu imi mai place – De ce m-am lasat convins!

Nimic nu este mai trist ca atunci cand cumperi ceva si regreti la scurt timp dupa. Am invatat sa imi “cenzurez” cumparaturile, am invatat sa ma documentez si sa analizez situatia, sa fac proiectii in viitor pentru a realiza daca imi trebuie acel obiect.

Trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru actiunile noastre.

Scriu acest articol pentru toti cei care si-au cumparat un iPhone si acum regreta (cunosc destul de multe persoane in aceasta situatie)


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 5 Raspunsuri to “Despre decizii pripite”

  1. Kesepian spune:

   Este şi o vorbă: ”Dă-i, Doamne, românului, mintea de pe urmă-ntâi.” 😀

  2. elena spune:

   DA…SUNT DE ACORD CU citatul lui KESEPIAN…..ai dreptate MIM a fi calculat in tot ce achizitionezi …nu vei avea regrete si batai de cap…..

  3. andrey91 spune:

   nu te deranjeaza pretul daca ai cu ce

  4. mim spune:

   Daca e sa cumparam ceva macar sa fim siguri ca ne trebuie 🙂

  5. Asumarea responsabilitatii | iron mim - Blog pentru Oameni si Bloguri spune:

   […] sa fii mandru de ceea ce faci si de cine esti. Un mod usor de a evita evenimentele neplacute (deciziile pripite) este sa te gandesti bine inainte sa faci […]

  Lasati un comentariu