La revedere Trafic.ro

Date October 21st, 2008 (09:30)

Este a doua oara cand imi retrag blogul personal din acest site de monitorizare iar de data aceasta nu ma voi mai intoarce.

Trafic.ro este un site de monitorizare penibil, plin de bug-uri si greseli majore in statistici, eram dispus sa trec peste acest lucru insa din momentul in care au bagat reclame in statisticile site-ului meu am inteles un lucru. Ei nu ne fac noua un serviciu ci noi ii inbogatim pe ei in schimbul unor statistici gresite. Nu ma deranjau acele reclame in statistici daca eram multumit de serviciile lor. Este dreptul tuturor sa incerce sa monetizeze un produs insa trebuie sa oferi ceva in schimb.

Din momentul in care tu afirmi un numar de vizitatori pe zi iar Google Analytics prezinta un numar de cel putin doua/trei ori mai mare este clar ca ai o problema. Deci am indepartat bannerul trafic si am instalat GTop, nici el nu este perfect insa este sincer.

Deci La revedere Trafic, Salutare GTop.

(inca astept activarea statisticilor)


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 5 Raspunsuri to “La revedere Trafic.ro”

  1. Alexandru Petraş spune:

   eu nu prea sunt un blogger avid dupa trafic da uite acum mi.am bagat si eu analytics … de curiozitate mai degraba …. si vreau sa vad ce diferente apar.

  2. george spune:

   trafic este de rahat
   Iti urez viata lunga pe gtop

  3. mim spune:

   alexandru, in cazul meu diferentele erau prea mari, nu numai pe acest blog ci pe toate. Nu am vrut sa mai accept serviciile lor mediocre…

  4. Nosfer spune:

   cat timp ai analytics chiar nu mai e nevoie de altceva. Trafic, wta, gTop sunt doar pentru curiosi care vor sa vada cat de bine o duci si apoi sa comenteze. eu zic ca mai bine renunti de tot la astea fiindca nu-ti aduc nici un beneficiu. Advertiserii destepti nu iau blogurile din topurile astea de rahat care cica masoara trafficul 😉

  5. Cristi spune:

   Si eu am vazut diferentele dintre trafic si google. Le-am si scris insa degeaba, nici un raspuns.
   Insa deocamdata mai astept.
   Oricum google si mai ales statisticile din CPanel sunt cele reale.

  Lasati un comentariu