Importanta locului de munca

Date October 22nd, 2008 (15:46)

Nu, nu este un articol despre job-uri sau oferte de munca.

Este o insemnare despre importanta locului (fizic) de munca, fie ca lucrezi de acasa sau la birou este foarte important sa fii comod. Am ajuns la aceasta concluzie dupa ce scaunul meu s-a rupt si am incercat sa ma mint ca e ok. Nu se poate sa mentii un ritm productiv de munca fara conditii decente.

Cel mai important este scaunul, daca nu iti ofera suportul necesar vei suferi dupa cateva ore de munca. Durerea de spate odata inceputa nu va disparea decat prin repaos in pat .. seara. Deci merita sa investesti intr-un scaun bun. Continuam cu biroul trebuie sa fie pe masura scaunului, mainile trebuie sa faca o trecere cursiva intre manerele scaunului si placa pentru tastatura/mouse. O pozitie corecta a mainilor te va scuti de dureri majore de umeri si gat.

Despre tastatura nu sunt prea multe lucruri de spus, totul este destul de clar. La capitolul mouse sunt mai multe lucruri de spus, un mouse bun te va scuti de multe probleme si nervi. Eu personal am trecut prin 3 anul acesta, fiecare avea diferite probleme (latente mari, dublu-click sau nici un click, etc) Nervi peste nervi pana am achizitionat un mouse bun si toate problemele au disparut ca prin ceata.

Cu totii incercam sa facem economii, insa nu este recomandat sa faci economie la capitolul confort personal.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu