Twitter te va manca de viu

Date August 4th, 2008 (19:12)

twitter.pngPoate parea ceva dragut, doar o noua moda si va trece cum au trecut si celelalte inaintea lui.

De multe ori este adevarat, dar in cazul Twitter nimic nu este mai fals .. pe cat de simplu este pe atat de periculos este. O multitudine de oameni ce impartasesc idei noutati pareri si orice le trece prin cap. O aplicatie online foarte dinamica si pot sa spun ca am ajuns dependent de ea.

Nu folosesc Twitter ca pe o sursa de trafic eu ci pentru a purta discutii foarte interesante, discutii din care ramai cu ceva.

Revenind la tema blogului, twitter dupa cum stiti poate fi folosit ca o sursa de noi cititori, conditia fiind sa fii foarte activ pe el, sa iti faci multi prieteni si sa faci referire din cand in cand spre blogul tau (nu prea mult ca se cheama spam)

Vei ramane uimit cat timp iti poate manca acest serviciu de socializare, eu il folosesc cel mai mult de la job, in momentele mai lejere. Ca aplicatie recomand folosirea TwitterFox pentru a tweeta direct din firefox

Numai bine si ne vedem pe Twitter 🙂


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • 1 Raspuns to “Twitter te va manca de viu”

    1. Atitudinea Pozitiva creste Motivatia Profesionala | iron mim - Blog pentru Bloguri spune:

      […] personale influenteaza foarte mult moralul unei persoane. Nu uitati sa va faceti timp sa socializati, este un pas important pentru a ramane cu o gandire […]

    Lasati un comentariu