Cuvinte cheie sau Fraze pentru Blog ?

Date August 3rd, 2008 (11:18)

Cineva ma intrebat de curand , cum este mai bine , sa populeze un blog cu cuvinte cheie sau cu fraze cheie ?

Am raspuns in acest fel :

Intr-un motor de cautare cauti de exemplu jocuri . In rezultate vor aparea mii si zeci de mii de siteuri pe aceasta tema multe dintre ele nu vor fi exact ceea ce cauti . Omenirea si utilizatorul unui motor de cautare (Google) in general s-a desteptat , a invatat sa caute intr-un mod mai specific , sa isi limiteze cautarea .

Deci , acel utilizator va cauta jocuri online , sau jocuri gratuite si asa mai departe. In acest fel va gasi doar siteuri care ofera acest produs / serviciu pe care il cauta.

Deci recomandarea mea este sa folosesti Fraze cheie – grupul de cuvinte care te (blogul tau) reprezinta cel mai bine. In prezent lumea rar cauta un singur cuvant .

  • Pentru optimizare foloseste fraze cheie , 2-4 cuvinte pe aceeasi tema

Incearca sa fii cat mai precis in cuvintele cheie populate intr-un blog. Cu cat folosesti cuvinte mai generale vei avea mai putine sanse sa fii listat pe primele pagini in rezultatele unei cautari , cel putin cand un blog la inceput.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • 1 Raspuns to “Cuvinte cheie sau Fraze pentru Blog ?”

    1. Vali spune:

      Cam ai dreptate aici, totusi nu trebuie folosite mai mult de 5 cuvinte. Despre titlu recomand de asemenea maxim 5-6 cuvinte

    Lasati un comentariu