Inregistrare blog in directoare ? Inutil

Date October 17th, 2008 (07:58)

Directoarele sunt dinozaurii vremurilor de mult apuse, vremuri in care nu exista un sistem logic de indexare a internetului, vremuri in care nu existau motoarele de cautare (doar liste statice pre-indexate).

Nu mai cunosc pe nimeni care sa caute un site intr-un director iar valoarea lor a scazut dramatic si din punct de vedere SEO.

Puteti sa va irositi viata sa va inscrieti blogurile in diferite directoare si liste online, nu veti urca in PR sau in motoarele de cautare. Trebuie sa spun ca unele sunt considerate si “ilegale” din punct de vedere SEO, deci mare grija.

Google in special ia in calcul foarte putin aceste directoare online deoarece si el, ca si noi, stie ca sunt pe moarte. Am vazut Directoare cu mii si zeci de mii de siteuri inscrise dar care aveau < 100 vizitatori pe zi. Google calculeaza valoarea unui site/blog intr-un mod inteligent, valoarea unui site din punctul de vedere al unui om nu al unui spider. Deci in loc sa irositi 1-2-10 zile inscriind siteul in directoare si liste mai bine scrieti ceva unic. Indreptati-va energia spre continutul blogului iar linkurile (backlinks) vor curge natural

Refuz sa mai cred in utilitatea acestor “servicii” si refuz sa imi mai umplu mailurile de spam dupa inregistrarea intr-un asemenea director/lista.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu