De ce WordPress are asa mare success?

Date September 13th, 2008 (08:55)

Cateva idei despre succesul platformei WP si cum a ajuns cea mai mare platforma de blogging din lume

Usor de instalat
Odata cu noile versiuni de WP a devenit din ce in ce mai usor sa  instalezi aceasta platforma, a ajuns la fel de usor ca instalarea unei aplicatii pe un PC. S-au dus vremurile in care aveai nevoie de cunostiinte de coding pentru a instala/configura WP. De asemenea foarte multe companii de Hosting ofera gratuit si automat instalarea lui.

Usor de optimizat
Este una din cele mai usoare platforme existente iar multumita unor pluginuri SEO a devenit joaca de copii (pana la un anumit nivel). Este foarte usor de modificat si optimizat pentru orice nevoie.

Usor de promovat
Cred ca este cea mai iubita platforma de motoarele de cautare, nu conteaza cat de stufos este un blog, el va fi indexat complet (Multumita unui content nou, regulat si de calitate) Google iubeste textul si contentul unic, iar WP este platforma perfecta pentru asa ceva

Usor de migrat
Se intampla sa ai probleme de hosting, se intampla sa vrei sa iti muti blogul in alta parte. WP vine cu foarte multe facilitati la acest capitol. Multumita unor pluginuri puteti face Backup-Restore, Optimizarea Bazei de Date si alte utilitare pentru migrare. WP a reusit sa faca anumite proceduri accesibile tuturor.

Comunitatea

WP are una dintre cele mai mari comunitati, de la utilizatori care te vor ajuta (pe forumuri/ FAQ) pana la tutoriale complete vei gasi tot ceea ce cauti. WP a rezolvat problema platformelor “fara stapan”

Ce poti sa mai zici, WP se poate folosi la orice: bloguri, siteuri de prezentare, galerii de poze, magazine virtuale si multe altele.
Nu ramane decat sa il incercati 🙂


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “De ce WordPress are asa mare success?”

  1. Kesepian spune:

   Sincer, eu nu pot să-l agreez nici acum…

  2. mim spune:

   hardcore joomla fan 🙂

  3. Kesepian spune:

   True!

  Lasati un comentariu