La ce este bun WordPress ?

Date May 14th, 2008 (18:11)

Unii ar zice doar pentru blogging . Nimic nu este mai fals , WordPress este un CMS , pentru cine nu stie wordpress este un Content Management System

Ei bine wordpress este subestimat in partile acestea de lume , in Romania este folosit in 95% doar pentru blogging . In US am vazut adevarate site-uri web 2.0 cladite pe platforma wordpress , este adevarat trebuie o munca destul de considerabila la tema . Practic acesta este marele secret , tema face totul.

Lumea WordPress este plina de oameni binevoitori care au creat mii de pluginuri si teme atragatoare , ce iti poti dori mai mult de atat , adevarat majoritatea acelor pluginuri sunt pentru blogging , dar daca stii unde sa cauti vei gasi exact ce vrei .

WordPress este bun la multe , nu e bine sa tragi concluzie inainte sa incerci tot ce poate oferi.
Exista acel basm cum ca un site bazat pe wordpress nu vor rezista la un val imens de vizitatori , din nou foarte fals . Daca lasi instalarea de wordpress asa cum este binenteles ca blogul tau va cadea la primul spike in trafic , in mainile potrivite un blog wordpress poate deveni un adevarat devorator de trafic .

La ce este bun wordpress ? La foarte multe !


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “La ce este bun WordPress ?”

  1. Kesepian spune:

   Totuşi eu nu-l agreez. Are multe chestii faine pe care aş vrea ca şi Joomla! să le aibe, însă văd WordPress ca pe o bucată de plastic, din care nu poţi face aşa multe cum poţi face cu o bucată de plastilină!
   ______________
   Kesepian.

  2. mim spune:

   Cam asa e , o bucata de plastic destul de contzuroasa in care te poti taia destul de urat . WordPress iti poate face viata amara si intradevar a fost facut doar pt blogging . Ca il luam noi si facem altceva cu el este treaba noastra
   Nu se va putea compara niciodata cu Joomla sau alte CMS-uri de sine statatoare in constructia si viteza site-urilor

  3. gowi spune:

   :0 da este bunla multe:) dar nici multe pluginuri nu sunt bune… am incercat sa imi pun mai multe la inceput si… am facut sa se incarce blogul meu din cauza lor la 10 secunde:) acu l-eam mai scos si mie de incarca aproape instantaeu maxim 2sec:)

  4. Dorel Tanase spune:

   Salutare ! Nu as vrea sa fiu neserios si sa aduc un comentariu in contradictoriu. Eu lucrez cu Joomla de la nastere si cu platforma WordPress, la fel. Intrebarea mea catre voi ar fi: cate site-uri ati vazut in romania pe platforma Joomla sa depasesca Page Rank 5 ? Ati facut diferenta intre posibilitatile SEO, la Joomla si WordPress ? Fiecare platforma are avantaje si dezavantaje insa, este foarte important ce stii sa faci pentru configurare, cum stii sa optimizezi, ce structura faci si cat de mult se aglomereaza o platforma (plugin-uri, componente, module). In comparatie cu alte platforme, Joomla si WordPress, nu au rival, poti face orice cu ele, important este cat de inventiv esti si pentru ce domeniu de activitate folosesti platforma.
   Toata stima pentru post !

  Lasati un comentariu