Deal Dot Com – de incercat

Date May 24th, 2008 (16:40)

Poate ati observat in partea drepta un nou banner cu Deal Dot Com
Ce este ?

Un sistem de afiliere destul de bun parerea mea , care chiar functioneaza pentru site-urile in limba engleza si in special directionate spre publicul din US .

Este un sistem de afiliere in doua faze , toti clientii care ii aduci in retea iti vor aduce 35% din tot ce cumpara , iar toti clientii care ii aduc ei in retea iti vor aduce 15 % din ce cumpara . Aceste comisioane sunt permanente si nu expira dupa un timp ca celelalte retele de afiliere .

Practic vei avea doua sanse de a castiga bani din aceasta retea . Din nou , repet ca merge doar pentru publicul din US .

In fiecare zi va fi pus la vanzare un nou produs , la pret foarte mic ( din cate am vazut este cel mai mic de pe piata , de aceea este cate un produs pe zi ) si Doar acel produs va putea fi vandut . Impactul psihologic este major , pretul mic si doar 24 de ore pentru a cumpara chiar merge .

In cele 2 saptamani de cand am intrat in retea am castigat doar 12 $ avand doar 1 tier-one affiliate si 0 tier-two affiliate . (eu nu am cumparat nimic , a cumparat omul care sa inregistrat prin mine) . Potentialul este mare , doar timp sa ai sa promovezi produsele si reteaua .

Nu va uitati urat , linkul este cu idul meu de afiliat iar daca vreti sa incercati aceasta retea si aveti siteuri directionate spre publicul din US ar fi frumos din partea voastra sa va inregistrati prin el in reteaua Deal Dot Com . In felul acesta are de castigat toata lumea .

Stiu ca vorbesc la pereti , romanul nu suporta ca pe langa el sa mai castige si altcineva , dar poate totusi mai sunt oameni binevoitori in aceasta tara


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu