Folositi calculatorulul fara mouse sau tastatura

Date March 18th, 2008 (03:46)

Windows prezinta 2 moduri prin care puteti folosii calculatorul d-voastra fara ajutorul mouse-ului sau a tastaturii: Speech Recognition (care va permite sa folositi comenzi vocale cand lucrati cu computerul d-voastra) si On-Screen Keyboard (care va permite sa intrati intr-un text selectand caracterul de pe desktop).

Puteti regla setarile pentru aceste moduri (trasaturi) din pagina Use the computer without the mouse or keyboard aflata in Ease of Access Center.

  1. Deschideti pagina Use the computer without a mouse or keyboard dand clic pe butonul Start, clic pe Control Panel, clic pe Ease of Access, clic pe Ease of Access Center si apoi, clic pe Use the computer without a mouse or keyboard.

Selectati optiunile pe care doriti sa le folositi:

  1. Folositi On-Screen Keyboard. Aceasta setare face ca On-Screen Keyboard sa porneasca cand intrati in Windows. On-Screen Keyboard afiseaza o tastatura virtuala cu toate tastele standard. Puteti selecta tastele folosind mouse-ul ori alt device similar sau puteti folosi taste de pe tastatura d-voastra propriu-zisa.

Folositi Speech Recognition. Aceasta optiune va permite sa controlati calculatorul cu ajutorul vocei d-voastra. Cu un microfon, puteti sa rostiti comenzi pe care calculatorul le va intelege si le va executa, de asemenea puteti sa dictate un text.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu