O idee o comoara

Date October 15th, 2008 (07:08)

Ce este cel mai greu de vazut in ziua de azi online ?
     O idee originala

Sper ca ati realizat ca s-a pus in practica pe internet aproape tot ce era de pus, iar o ideile originale sunt o specie pe cale de disparitie. Nu este vina omului, este un defect genetic, omul are o limita in creativitate.

Pentru a verifica aceasta teorie incercati sa va ganditi la o idee si cum sa o puneti in practica pe internet. Odata ce aveti o idee aruncati un ochi online pentru a vedea daca nu este deja prezenta, daca nu in RO atunci in lumea .com cu siguranta este. Bine, trebuie sa spun ca sunt exceptii, nu trebuie sa ne demoralizam mai este loc de nou in aceasta lume.

O metoda usoara este sa aplici variatii unei idei consacrate, insa atentie la drepturi de autor si patente.

Un perete rece si neprimitor de care m-am lovit de foarte multe ori, iar daca dati peste o idee originala va rog sa o puneti in practica, deoarece cu siguranta se va gandi si altcineva la ea si va fi mai rapid ca dumneavoastra.

Marile valori in ziua de astazi nu sunt banii, petrolul sau pietrele pretioase. Marile valori sunt ideile.

Banii vin si pleaca, o idee este doar a ta si iti poate aduce mult mai multe satisfactii pe termen lung.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 1 Raspuns to “O idee o comoara”

  1. nokiafan spune:

   Nu este vina noastra ca ne-am nascut cu 10 ani prea tarziu, dupa cum se stie nu mai exista nici un cuvant din dictionar care poate fi folosit ca nume de domeniu. De aici tragem foarte repede concluzia ca deja s-a incercat tot ce se putea in acest domeniu.

   Ai dreptate insa, mai este loc de creativitate in aceasta lume si nu neaparat din partea celor mari. Frumusetea este ca oricare din noi putem da lovitura cu o idee.

  Lasati un comentariu