Office 14 – poze “scapate” online

Date January 16th, 2009 (16:44)

Ei bine odata cu Windows 7 Microsoft lucreaza si la suita Office 14

Ce este Office 14 ?

Este succesorul lui Office 2007 si este o suita de aplicatii ce trebuie sa se ridice la standardele lui Win7, o noua interfata, rapiditate si in special siguranta ca nu va ingheta cand ne este lumea mai buna.

Nu a durat prea mult de cand s-a aflat ca se lucreaza la aceasta suita de aplicatii si pozele “scapate” online au aparut.
Pentru cei interesati, pozele (screenshots) pot fi vazute aici

Lista contine poze pentru urmatoarele aplicatii:
Access 14, Excel 14, Groove 14, InfoPath Designer 14, InfoPath Filler
14, InterConnect 14, OneNote 14, Outlook 14, PowerPoint 14, Project 14,
Publisher 14, SharePoint Designer 14, Visio 14 si Word 14


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Office 14 – poze “scapate” online”

  1. kesepian spune:

   Arată cam asemănător cu 2007, la o primă vedere… ştii ce încă nu ştiu eu şi n-am priceput? Cum ajung să fac shortcut-uri din tastatură în Word de exemplu… am văzut că dacă apeşi ALT apar nişte numere mici pt fiecare meniu şi ceva litere… însă n-am reuşit să le folosesc. 😀

  2. B-Blog spune:

   Power Point sau SharePoint, ma rog, cel in care stiu sa lucrez cel mai bine, arata chiar tare. Totusi va trebui sa mai treaca ceva timp pana cand lumea isi va pune Windows 7. Eu tot la XP raman. Nu ma incanta nici Vista, d-apoi Windows 7.

  3. mim spune:

   da, windows xp este prea adanc intrat in mintea oamenilor, foarte greu va fi inlocuit. A ajuns in sfarsit sa fie cat de cat stabil, fara probleme prea mari iar absolut orice merge pe el. Totusi Microsoft nu poate trai din amintiri, cu siguranta oprirea suportului pentru acest sistem de operare combinat cu jocurile care vor iesi numai pe de la Vista / Win7 in sus si producatorii de software/hardware care nu vor mai suporta XP vor impinge fanii spre campii mai noi si mai scumpe.

   Trist dar asa e circuitul natural prin care toate trec.

  Lasati un comentariu