Limita intre Spam si Realitate

Date September 19th, 2008 (06:21)

Ati observat ca nu mai este o limita clara intre fenomenul Spam si munca cinstita ?
In domeniul online, termenul Spam a devenit atat de general incat nu mai stim ce sa credem. De la SEO Spam la Skill Spam (in jocuri) trecand prin Twitter Spam si Comment Spam definitia originala a acestui nume s-a pierdut putin.
Spamul original (prin mail) a ajuns sa nu mai conteze, iar pentru persoana care trimite a ajuns sa fie absolut inutil.

Totusi unde tragem linia, am observat foarte multe actiuni legale sunt catalogate ca abuz. Simpla optimizare (buna) a unui blog a ajuns sa fie condamnata. Sa nu cadem in teribilism trebuie sa facem diferenta intre spam si talent intr-un domeniu. Daca cineva are succes relativ rapid in blogosfera imediat este catalogat ca spammer (se presupune ca a facut ceva sa ajunga in fata)

De asemenea foarte multi din cei care acuza pot fi catalogati la randul lor ca spammeri pe aceleasi criterii. Deci, inainte ca sa puneti la zid pe cineva, documentati-va ce inseamna fiecare termen si daca il folositi corect.

Aruncati un ochi afara unde este adevarata industrie a blogurilor.

Trebuie sa mentionez ca Nu vorbesc de nimeni acum, doar idei generale


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Limita intre Spam si Realitate”

  1. Kesepian spune:

   Spamul se practică şi se va practica de acum încolo pentru că e profitabil. E o metodă ”neortodoxă” de a te promova/prezenta şi de a-ţi atrage clienţi/cititori. Însă mai sunt şi unii care spamează destul de interesant: am găsit în poştă un plic cu hârtie de calitate, îl desfac, şi înăuntru un pliant de la nush ce bancă… Spam-ul nu va dispărea curând…

  2. mim spune:

   Corect , sa nu vorbim de zecile de pliante Carrefour / Core / si orice iti trece prin cap care vin saptamana de saptamana

   Asta este scopul final al postei romane.

  3. Kesepian spune:

   Noi n-avem Carrefour, în schimb când începe Practiker-ul cu pliantele, îmi aruncă şi câte 10 peste poartă…

  4. mim spune:

   Sa dai si la rude 🙂
   Ala da spam adevarat.

  Lasati un comentariu