Vista – Activati sau Dezactivati Trasaturi

Date March 14th, 2008 (01:51)

Unele programe si unele trasaturi care sunt incluse in Windows, cum ar fii Internet Information Services, trebuiesc pornite inainte sa le puteti folosii. Alte trasaturi sunt deschise implicit (by default), dar le puteti inchide daca nu le folositi.

In versiunile anterioare ale Windows-ului, pentru a inchide o trasatura trebuia sa o dezinstalati complet din computerul d-voastra. In aceasta versiune de Windows, trasaturile raman stocate pe hard disk-ul d-voastra, ca sa o puteti reporni daca doriti. Inchinzand o trasatura (feature) nu o dezinstaleaza si nu reduce cantitatea de spatiu folosit de trasaturile Windows-ului.

  1. Clic pe butonul Start, clic pe Control Panel, clic pe Programs si apoi, clic pe Turn Windows features on or off. Daca vi se cere o parola de administrator sau o confirmare, tastati parola sau faceti rost de conformare.

  2. Pentru a porni o trasatura a Windows-ului, selectati casuta de laga trasatura respective. Pentru a inchide trasatura, debifati acea casuta.

  3. Clic pe OK.

Anumite trasaturi din Windows sunt grupate impreuna in foldere si unele directoare (foldere) contin subfoldere cu trasaturi aditionale. Daca o casuta este patial bifata (confirmata) sau apare intunecata, atunci unele din obiectele din folderol respectiv sunt pornite si unele sunt oprite. Pentru a vedea continutul directorului, dati dublu clic pe el.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu