Windows Vista : Folositi computerul fara display

Date March 18th, 2008 (03:45)

Windows Vista prezinta multe trasaturi care va permit sa folositi calculatorul fara display. De exemplu, puteti sa aveti un text citit cu voce tare folosind Naratorul sau puteti sa puneti Windows-ul sa va descrie activitatea pentru d-voastra.

Puteti porni sau ajusta setarile acestor trasaturi de pe pagina Use the computer without a display din Ease of Access Center.

1. Deschideti pagina Use the computer without a display dand clic pe butonul Start, clic pe Control Panel, clic pe Ease of Access, clic pe Ease of Access Center si apoi, clic pe Use the computer without a display.

2. Selectati apoi optiunea pe care doriti sa o folositit:

Porniti Naratorul. Aceasta optiune seteaza Naratorulsa porneasca cand va logati pe calculator. Naratorul citeste cu voce tare textul on-screen si descrie anumite evenimente (cum ar fii aparitia unor mesaje de eroare) care se petrec in timp ce folositi calculatorul.

Porniti descrierea audio. Aceasta optiune seteaza descrierea audio sa porneasca cand va logati pe Windows.

Opriti toate animatiile inutile. Aceasta optiune opreste efectele de animatie, cum ar fii efectele de fade (fading effects), cand windows si alte elemente sunt inchise.

Cat timp va fi deschisa fereastra de notificari? Aceasta optiune seteaza cat timp vor fii afisate notificariile pe ecran inainte de a fii inchise.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu