Fii sincer cu cititorii tai

Date September 2nd, 2008 (11:36)

Un mic sfat legat de sinceritatea in blogging

Cu totii avem probleme din cand in cand. Fie probleme de hosting, fie probleme de mysql (dezastre/upgradeuri) iar blogul are de suferit din cand in cand.

Daca ai observat o perioada de downtime (blogul a fost cazut) sau esti constient ca urmeaza sa faci modificari cu risc mare pe blog anunta. Lumea trebuie sa stie. De asemenea acest lucru va creste increderea publicului in tine. Daca tu ai gresit recunoaste, vei dovedi ca esti uman, daca echipa ta a gresit de asemenea.

Daca ai probleme cu hostingul explica si eventual cere sfaturi de la cititorii tai. Unii vor raspunde si in acest fel vei creste nivelul de comunicare intre tine si vizitatorii blogului.

Numeni nu este perfect, dupa revenirea online, pune cat mai repede un articol in care sa explici cat de cat ce s-a intamplat, eventual sa iti ceri scuze. Nu doare si valoreaza mult.

Se va crea o legatura intre tine blogul tau si cititorii tai, ei vor fi informati si iti vor ramane fideli


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • 2 Raspunsuri to “Fii sincer cu cititorii tai”

    1. frumos spune:

      Corect, consider ca este cel mai demn lucru posibil. Un blog este ceva personal, o legatura directa intre autor si cititor, de aceea citim un blog si nu o revista/ziar online.

      Cand sunt probleme este bine sa stim cu totii

    2. Pisu spune:

      Si eu am avut probleme si mi-am cerut scuze vizitatorilor. Fie ca prin mail fie ca direct pe blog este bine sa tii o legatura stransa cu cititorii.

      De cele mai multe ori vor intelege

    Lasati un comentariu