Folosirea alternativelor vizuale sau a textului pentru sunete

Date March 20th, 2008 (04:04)

Windows furnizeaza setari pentru folosirea indicatiilor vizuale care sa ajute la inlocuirea sunetelor in multe programe. Puteti modifica aceste setari in pagina cu Use text or visual alternatives to sounds din Ease of Access Center.

 

Deschideti pagina Use text or visual alternatives for sounds dand clic pe butonul Start:

  1. clic pe Control Panel, clic pe Ease of Access, clic Ease of Access Center si apoi dati clic pe Use text or visual alternatives for sounds.

      2. Selectati optiunile pe care vreti sa le folositi:

Turn on visual notifications for sounds. Aceasta optiune seteaza ca Sound Notifications sa porneasca cand va logati pe Windows. Sound Notifications inlocuieste sunetele sistemului cu indicatii visuale, cum ar fii un flash pe ecran, pentru ca alertele de sistem sa fie observate chiar si atunci cand nu sunt auzite. De asemenea, puteti sa alegeti modul in care doriti ca Sound Notifications sa va atentioneze.

Turn on text captions for spoken dialog. Aceasta optiune face ca Windows sa afiseze un titlu text in loc de sunete care indica, ca o anumita activitate are loc pe calculatorul dumneavoastra (de exemplu, cand un document incepe sau a fost terminat de printat).


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu